سویا در سال 1401 درآمدی همچون نفت برای دولت داشته است

همان طور که که می دانید سویا در سال 1401 محصولی با اهمیت جهانی شناخته شده است.

امروزه دانشمندان در تلاشند تا جایگزین لبنیات و گوشت شوند! سویا در همه جا اضافه می شود: در سوسیس، در سوسیس، در گوشت چرخ کرده برای محصولات نیمه تمام، در شیرینی ارزان است و به نظر مفید است.

علاوه بر این، بسیاری بر این باورند که سویا تنها منبع پروتئین “تقریبا کامل” در بین غذاهای گیاهی است و بنابراین گیاهخواران و وگان ها به سادگی نمی توانند بدون آن کار کنند.

این نظر البته بحث برانگیز است، اما اکنون صحبت در مورد مفید بودن هیچ رژیم غذایی نیست، بلکه در مورد این است که سویا چقدر مفید است یا هنوز مضر است؟.

امروزه به نظر می رسد که سویا را نه تنها به سیب تازه، بلکه به هویج و کلم نیز اضافه می کنند.

قبل از صحبت در مورد فواید سویا، توجه شما را به این موضوع معطوف می کنیم: تمام مطالعات و نتیجه گیری های حاصل از این مطالعات همچنان مورد انتقاد جدی مخالفان قرار دارد.

سویا

امروز به سادگی هیچ اتفاق نظری وجود ندارد. هیچ یک از موضوعات تحقیق. بنابراین تصمیم نهایی در مورد مفید یا مضر بودن سویا باید توسط شما گرفته شود.

بنابراین، سویا دارای خواص و توانایی های معجزه آسای زیر است:

  • کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، از جمله ایسکمی و حمله قلبی
  • پیشگیری از سرطان سینه و افزایش طول دوره قاعدگی در زنان (برخی از دانشمندان متقاعد شده اند
  • که هر چه این دوره طولانی تر باشد، احتمال ابتلا به سرطان سینه کمتر می شود
  • بهبود وضعیت زنان پس از شروع یائسگی، تضعیف گرگرفتگی
  • کاهش قابل توجه سطح کلسترول خون و کاهش وزن اجتناب ناپذیر (هنگامی که سویا را با حداقل
  • نیمی از گوشت قرمز مصرف شده جایگزین کنید
  • عادی سازی سطح قند خون و بر این اساس، تأثیر مفید بر رفاه افراد مبتلا به دیابت از هر نوع

همچنین اعتقاد بر این است که سویا می تواند از شروع پوکی استخوان در زنان یائسه جلوگیری کند.

برخی از دانشمندان معتقدند که مقدار کلسیم موجود در سویا برای تقویت استخوان های زنان مسن کافی است.