خانواده های پرجمعیت معمولا از قوری چینی بزرگ برای نوشیدن چای استفاده می کنند.
زوجها یا افراد بدون فرزند قالبهای کوچکتر را ترجیح میدهند، اما اینها فقط فرضیات کلی هستند استثناها این قاعده را ثابت میکنند.
با کتری های بزرگتر 1.5 لیتری تا دو لیتری می توان حدود ده تا دوازده فنجان یا لیوان را با آن پر کرد.
تعداد دقیق در درجه اول به اندازه ظروف نوشیدنی بستگی دارد.
مدل های چدن مرغوب با مینای مرغوب ساخته می شوند.
این لایه از زنگ زدگی محافظت می کند و عطر به مواد نفوذ نمی کند. برخی از “مدل های ارزان” با پلاستیک، رنگ یا رنگ مصنوعی پوشیده شده اند.
این نمونه ها خواص ویژه چدن اصلی را ندارند. با مراقبت خوب، گلدان های برتر از ژاپن به طور خاص تا آخر عمر باقی خواهند ماند.
لوازم جانبی معمولی: یک صافی چای از جنس استنلس استیل. این نمی تواند زنگ بزند و همچنین برای چندین سال به هدف خود عمل می کند.
چه چیزی بهتر از نوشیدن چای داغ در یک روز سرد زمستانی می تواند باشد؟ خوشمزه ترین انواع چای وجود دارد که می توانید تصور کنید: از میوه ای تا گلدار و از تند تا قوی نوع مناسبی برای هر عاشق چای وجود دارد.
اما چشم نیز می نوشد و نگاه نیز تعیین می کند که چای چقدر خوشمزه است.
ظاهر شامل لیوان های چای شیک و تخیلی و البته قوری های جذاب است. قوری های خوب نه تنها چشم نواز هستند، بلکه مزایایی نیز دارند که نباید از دست بدهید.
بنابراین، کیفیت مهم است. به ویژه تولید کنندگان بزرگ در اکثر مدل های خود قانع کننده هستند.
معروف ترین تولید کنندگان عبارتند از:
یک قابلمه از قبل گرم شده لذت طولانی تر و گرم تری را ارائه می دهد.
هر دم کرده به دمای متفاوتی نیاز دارد تا طعم آن به طور کامل ایجاد شود.
بنابراین مهم است که دمای قوری تا زمانی که ممکن است ثابت بماند.
در غیر این صورت این خطر وجود دارد که اگر چه آب با گرمای کافی پر می شود، آب خیلی سریع سرد می شود.
این بدان معنی است که برخی از عطرها و ادویه ها نمی توانند طعم کامل خود را توسعه دهند.
بوی و طعم چای کمتر از حد مطلوب است و ترشح مواد فعال آن نیز می تواند مختل شود. طعم کمی تلخ دم کرده از گلدان های خیلی سرد معمولی است.